Зала за деца от 2 до 4 години с играчки на Fisher Price, Step2. Детска библиотека и карнавален гардероб, дискотека и караоке стена. Лабиринт на 2 нива с много атракции, тунели, мост, интерактивни игри, еър хокей.

Мини детска дискотека, щури игри с аниматор. Заведение за родителите.

 

 

 

 

[popup_anything id=”2042″]

 

[popup_anything id=”2045″]

 

[popup_anything id=”2049″]

Layer 30
Call Now Button