img-service

Пакет за Рожден Ден

Избери вариант за празнуване с включени зала, игри и анимация,

меню и торта.

img-service

Екстри към Пакет за Рожден Ден

Избери допълнително
за
100% купон

img-service

Тематични партита

Любимите герои на детето ти оживявят с нашите аниматор,
за деца от 4 до 12 години

img-service

Предложения за родители

С качествени храни и напитки на тихо и спокойно място с видимост към децата, вашето отлично прекарване е гарантирано

Ниво 1

Ниво 1 предлага 2 зали за рождени дни за деца от 1 до 6 години и пространство за възрастните в непосредствена близост и с видимост към децата.

 

Зала Игротека

Лабиринт с любимите пързалка и басейн с топки, обезопасена среда за игра на най-малките и изключително разнообразие от първокачествени играчки.

Зала Градът

Надуваем батут, а пространството е оранизирано като истински град, в който Бензиностанцията, Болницата и Супермаркетът очакват децата да развихрят своето въображение,

Пакет за рожден ден за 8 деца е на цена 319 лв. с включени 2 часа игра и в двете зали и хостеси за грижа за децата, рисунки по лице, меню с напитка, торта и покани.

Възможност да се възползвате от всичките ни допълнителни предложения за украса, вкусни изкушения и кенди маса, фото заснемане и всичко останало, от което се нуждаете, за най-незабравимия празник.

Ниво Партер

Рожден ден и Кръщене организираме и в ресторанта ни и третата зала  детски център към него, които се намират на ниво партер в същата сграда. Изключително подходящ вариант, когато децата гости са много по-малко (под 6) от възрастните. За рожден ден в ресторанта, моля проверете тук.

Ниво -1 Teen Club

Игрална зала Героите – от 5 до 12 години

Игри и забавления с аниматор и тематично парти в напълно новата ни зала Героите.

Арена за Лазерни Битки Q-Zar

Най-близкото, което може да си представите до Q-Zar, е пейнтбол. Но Q-Zar е много повече. Арена за лазерна битка с много светлини и ефекти, музика и настроение. Пакетите включват една или две игри, гостите са разделени на отбори, екипирани със сензорна жилетка и пистолет играят в симулативен лабиринт и всеки играч получава резултатен лист с личните си резултати от играта. Играта е подходяща за деца над 7 години. 1 игра – 20 мин. – 6 лв/играч при свободни посещения.

Dance&Karaoke Club Lollipop

Игри с аниматор и DJ, дискотека с караоке и система Just Dance, оборудвана със специални ефекти

Комбинирай залите по свой вкус и се възползвай от пакетните ни предложения на цена, започващи от 299 лв.  за 8 деца с включена игра, меню с напитка и торта.

Ул. Порто Лагос 49, ниво -1, телефон за резервации на рожден ден 0885763107

*КАПАРО ЗА НАПРАВЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ НЕ СЕ ВРЪЩА КАТО ПАРИЧЕН ИЗРАЗ – МОЖЕ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ ЗА БЪДЕЩИ УСЛУГИ ИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОРТА ИЛИ УКРАСА ЗА СЪЩАТА СУМА.

Адрес и Работно време:

 

Понеделник – Неделя от 10:00 до 22:00 часа, без почивен ден
Капацитет – 75 деца.

Ул. Порто Лагос 49, тел. 0885763107

Галерия РИВА ЦЕНТЪР

Галерия TEEN CLUB

Ако желаете да донесете тортата за вашето тържество, тя трябва да бъде придружена със сертификат за годност и състав. На нейно място в пакета може да поръчате други сладки изкушения – мъфини, меденки, попъри, френски макарони.

Call Now Button