our activities

img

ПОЧАСОВО ЗАБАВЛЕНИЕ

От каква възраст приемате деца?

Детето трябва да има навършени 2 години. За определени зони има минимална възраст 3 години, 4 години и 7 години /за арена за лазерни битки Q-Zar. Попълвайки входна информационна карта, Вие декларирате възрастта на детето си. 

Детето ми няма навършени 2 години, може ли да играе?

Да, може да играе с придружител наличен постоянно в залата, навършил 18 години. Необходимо е да бъдете постоянно при детето в залата, не в отредените за родителите зони за консумация.

Как се изчислява престоят на децата?

На стъпки от половин час, с толеранс до 10 минути заради опашки и забавяне при предаването на децата.

Може ли хостеса/аниматор да гледа само моето дете?

Тази опция не е възможна при почасовото забавление.

Рождени дни

Как мога да резервирам парти?

По телефон или мейл в съответния център, след което е  необходимо да оставите капаро на място до 2 дни. В случай че не потвърдите на място в срок, резервацията е невалидна.

Кога да пристигнем и да поканим гостите си?

Заповядайте между 10 и 15 минути преди началото на партито си. Поканете гостите си в точния начален час. Възможно е залата да се подготвя и не можем да Ви гарантираме достъп до нея по-рано от заявения час.

Мога ли да удължа партито?

Стандартната продължителност е 2 часа. При резервацията може да запазите парти за 3 или повече часа срещу допълнително заплащане, ако има възможност. Удължаване в самия ден на партито е възможно, ако началният ви час е след 18:30 или по предварителна уговорка преди началото, в зависимост от другите поети ангажименти.

Каква е разликата между хостеса и аниматор?

Хостесите са момичетата, които играят с децата, грижат се за реда и организацията в центъра. Те не се обличат в костюми, не правят организирани игри и тематични партита. Аниматорът е актьорът, който е облечен в костюм, организира игрите и тематичните партита. Аниматорите са подходящи за деца над 3 годишна възраст и когато повечето гости на възраст над 4 години.

Кога избирам каква да е комбинацията от атракции за рожден ден?

В центровете, в които предлагаме различни комбинации и пакети, те се избират в деня на резервация или най-късно на датата на уточение в центъра. Могат да бъдат променяни допълнително спрямо програмата на центъра за деня, като не поемаме гаранция за това и е напълно възможно да не можем да ви осигурим искана от вас зала/атракция. Затова моля обсъдете предварително с детето как ще премине организацията.

Кои зали са резервирани за рождения ден? Допускате ли други деца?

В зависимост от детския център се резервират определени зали, които се уточняват според избора на родителя. Допускаме други деца в центъра, но не и във вашата зала. Ако желаете в центъра да не бъдат допускани деца за почасово забавление, моля заявете че желаете да затворите центъра и ще бъдете таксувани за това /зависи от избрания център/. В Стара Загора са отделени от атракциите единствено залите за почерпка.

Мога ли да внеса торта? Защо трябва да плащам сервиз за внесена торта?

Да, може да осигурите торта от външен доставчик. Необходимо е да бъде със сертификат за годност и състав. Сервиз от 15 лв е дължим във всеки случай за конфети, фойерверк, свещичка, разрязване и поднасяне и на всички деца и родители.

Мога ли внеса почерпка и напитки за родителите?

Не подкрепяме политиката на внасяне на храни и напитки. Можем да ви осигурим всичко, от което се интересувате и се предлага на нашия пазар. Изключение правим за бутикови вина и изби, до които нямаме бърз достъп. В такива случаи се дължи такса сервиз.

Мога ли да си внеса украса?

Разполагаме с екип декоратори и можем да отговорим на очакванията ви за украса. Поради спецификата на залите ни и организацията на работа, не подкрепяме и не допускаме външни декоратори и украса. Ако желаете да използваме в украсата Ваши материали или декорация направена от Вас, моля заявете го при резервацията и ще направим каквото можем. Ако е необходима такса за услугата, ще Ви уведомим предварително.

Може ли да поканя външен аниматор?

В Тон Бонбон разполагаме с екип от 12 актьор-аниматора, както и фокусници, трупа за куклен театър и т.н. Нямаме практика да допускаме аниматори, които не са част от нашия екип. Изключения правим, при условие че аниматорът дойде на предварително посещение при нас поне 2 дни преди събитието, уточни какво му е необходимо като съдействие и постави точни параметри на програмата си, за да я съобразим с начина на протичане на партита при нас.

Как изглеждат аниматорите? Къде можем да ги видим като визия?

Костюмите на аниматорите са съобразени с темата на партито, самите актьори са с различна визия. Не можем да ви гарантираме аниматор с определена визия – рус, червенокос, слаб, висок и т.н., тъй като те работят по график, имат различни ангажименти, както и не се ангажираме с точна определена визия, която сте видели от снимки или на живо.

С кои фотографи работите и може ли да дойде фотограф избран от мен?

В различните градове и центрове имаме колеги фотографи, чиято работа можем да ви покажем на място. Може да поканите фотограф или видео оператор избран от вас.

Мога ли да поръчам меню различно от предлаганото? Има деца гости ветарианци/вегани, какво ще ми предложите за тях?

Да, можем да ви предложим различни менюта и здравословни варианти, включително и с био съставки. За деца гости вегатарианци и вегани, както и деца с алергии към глутен предлагаме варианти според възможностите на деткия център и общото меню за рождения ден.

Кой носи отговорност за безопасността и сигурността на децата гости по време на рожден ден?

Правилата ни за безопасност и сигурност са на видно място във всеки център. Независимо от това родителят организатор подписва декларация, че е запознат с правилата, носи отговорност за децата гости и ще запознае родителите с декларацията ни за достъп.

Какво става, ако рожденикът се разболее?

Може да прехвърлите партито за първата свободна дата, удобна за вас и гостите ви. Тортата се изработва 3 дена преди събитието, някои от бутиковите торти започват подготовка и 5 дена предварително. В случай че тортата е готова и налична, може да я вземете от центъра, от който сте я поръчали, независимо че отлагате тържеството. За новото тържество може да изберете нова торта.

Какво става, ако рожденикът се разболее?

Може да прехвърлите партито за първата свободна дата, удобна за вас и гостите ви. Тортата се изработва 3 дена преди събитието, някои от бутиковите торти започват подготовка и 5 дена предварително. В случай че тортата е готова и налична, може да я вземете от центъра, от който сте я поръчали, независимо че отлагате тържеството. За новото тържество може да изберете нова торта.

Плащане

Плащам ли за деца, които не присъстват?

Минималният брой деца, за които плащате е 8 бр. Над тази бройка плащате за реално присътвали деца.

Възстановявате ли капаро?

Сумата на капарото не се възстановява като паричен израз – може да се използва за други стоки и услуги или да получите торта/украса на същата стойност.

Call Now Button